Swingerklub odense fyn

Kom og oplev en lørdag aften i Tucan, hvor der kun er adgang for par og single piger. Denne aften inviterer vi alle ind i "Den frække og Sensuelle hule". Vi fejrer. Siden er hun blevet medejer af swingerklubben Afrodite, der ligger i hjertet af Fyn. Den ejer hun sammen med sin mand Peter, og i dag skal der. Velkommen til Danmarks hyggeligste Swingerklub for både par og singler. Swingerklubben ligger centralt placeret midt i hjertet af Fyn, i en m2 stor villa i. Han selv ejede tidligere Sexkino-butikken på Vesterbro i Odense. Arkivfoto: Ejer af den nye swingerklub i Glamsbjerg, Brian Jensen, forklarer her, hvad de kommende medlemmer af klubben kan forvente, hvis Og så Fyn.

Swingerklubben Afrodite Club | Swingerklubben i hjertet af Fyn - Hjem

Han selv ejede tidligere Sexkino-butikken på Vesterbro i Odense. Arkivfoto: Ejer af den nye swingerklub i Glamsbjerg, Brian Jensen, forklarer her, hvad de kommende medlemmer af klubben kan forvente, hvis Og så Fyn.

Siden er hun blevet medejer af swingerklubben Afrodite, der ligger i hjertet af Fyn. Den ejer hun sammen med sin mand Peter, og i dag skal der.

Liste over danske swingerklubber og steder med arrangementer. Se hvem der kommer og er du modig, kan du selv angive at du kigger forbi. Fyn. Afroditeclub.

Liste over danske swingerklubber og steder med arrangementer. Se hvem der kommer og er du modig, kan du selv angive at du kigger forbi. Fyn. Afroditeclub. Hej igen tøser. Jeg har i et lille stykke tid tænkt på, at det kunne være sjovt at prøve det der swingerklub, men jeg ved ikke hvor glad jeg er for at.

Han selv ejede tidligere Sexkino-butikken på Vesterbro i Odense. Arkivfoto: Ejer af den nye swingerklub i Glamsbjerg, Brian Jensen, forklarer her, hvad de kommende medlemmer af klubben kan forvente, hvis Og så Fyn.

Kom og oplev en lørdag aften i Tucan, hvor der kun er adgang for par og single piger. Denne aften inviterer vi alle ind i "Den frække og Sensuelle hule". Vi fejrer. Afrodite Club er en swingerklub beliggende i Ringe Nord på Midtfyn. Klubben er For uden denne finder man Fyns største seng man kan boltre sig på.

På 1. sal. Siden er hun blevet medejer af swingerklubben Afrodite, der ligger i hjertet af Fyn. Den ejer hun sammen med sin mand Peter, og i dag skal der.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail